VGRequirements Forums  

Go Back   VGRequirements Forums > News, System Requirements, Deals, Trades, and Giveaways. > System Requirements

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #251  
Old 04-15-2010, 03:04 AM
winter_winds's Avatar
winter_winds winter_winds is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 135
Send a message via Yahoo to winter_winds
Default

Advertisement

Quote:
Originally Posted by Peacemaker07 View Post
You think I could run a few settings high if i get Phenom II x4 processor instead? or both that and a lil better vid card?
Not sure about that..

But all i know is Phenom™ II X4 Better than Athlon™ II X 4....
__________________
| AMD Phenom™ II X4 955 BE | ECS 780GM-A Ultra | 4 GB DDR II 800 MHz Dual Channel | AMD Radeon™ HD 6870 1GB DDR5 | Windows®7™ Ultimate 64bit |
Reply With Quote

Advertisement

  #252  
Old 04-28-2010, 12:45 AM
asas asas is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 3
Default

Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_gdr.100226-1909)
Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: Acer
System Model: Aspire 8730

Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T6500 @ 2.10GHz (2 CPUs), ~2.1GHz
Memory: 4096MB RAM
Available OS Memory: 4090MB RAM
Page File: 1493MB used, 6686MB available

DirectX Version: DirectX 11

so will i be able to run bfc2 at low or mid and which settings should i avoid

thx for the help
Reply With Quote
  #253  
Old 04-28-2010, 02:07 AM
Jay's Avatar
Jay Jay is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2009
Location: All over the internets
Posts: 8,008
Default

Quote:
Originally Posted by asas View Post
Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_gdr.100226-1909)
Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: Acer
System Model: Aspire 8730

Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T6500 @ 2.10GHz (2 CPUs), ~2.1GHz
Memory: 4096MB RAM
Available OS Memory: 4090MB RAM
Page File: 1493MB used, 6686MB available

DirectX Version: DirectX 11

so will i be able to run bfc2 at low or mid and which settings should i avoid

thx for the help
I assume you have the nvidia geforce 9300M...which is not a great solution for playing games. Have you tried any other recent titles on your machine to compare?
__________________
Follow VGRequirements on Twitter!

Everything you need to know about Giveaways on VGRequirements

My Steam ID:
http://steamcommunity.com/id/jayvgr

VGRequirements will NEVER ask you for your password to ANY website or service, if you get a private message asking you for one...let me know IMMEDIATELY. VGRequirements does NOT alert people if they have virus/spyware related issues. If you get any Private Message claiming we do, please do NOT click on any links in the private message and FORWARD the message to me IMMEDIATELY.
Reply With Quote
  #254  
Old 04-28-2010, 02:11 AM
asas asas is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 3
Default

Um i must have cut out the video card. I apologize for that.

The video card i have is

Card name: NVIDIA GeForce 9600M GT
Manufacturer: NVIDIA
Chip type: GeForce 9600M GT
DAC type: Integrated RAMDAC
Display Memory: 2797 MB
Dedicated Memory: 1008 MB
Shared Memory: 1789 MB
Current Mode: 1680 x 945 (32 bit) (60Hz)
Monitor Name: Generic PnP Monitor
Monitor Model: unknown
Monitor Id: SEC304F
Native Mode: 1680 x 945(p) (60.000Hz)
Output Type: Internal
Reply With Quote
  #255  
Old 04-28-2010, 02:12 AM
Jay's Avatar
Jay Jay is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2009
Location: All over the internets
Posts: 8,008
Default

Quote:
Originally Posted by asas View Post
Um i must have cut out the video card. I apologize for that.

The video card i have is

Card name: NVIDIA GeForce 9600M GT
Manufacturer: NVIDIA
Chip type: GeForce 9600M GT
DAC type: Integrated RAMDAC
Display Memory: 2797 MB
Dedicated Memory: 1008 MB
Shared Memory: 1789 MB
Current Mode: 1680 x 945 (32 bit) (60Hz)
Monitor Name: Generic PnP Monitor
Monitor Model: unknown
Monitor Id: SEC304F
Native Mode: 1680 x 945(p) (60.000Hz)
Output Type: Internal
you will be able to run it fine on medium, maybe some settings set to high.
__________________
Follow VGRequirements on Twitter!

Everything you need to know about Giveaways on VGRequirements

My Steam ID:
http://steamcommunity.com/id/jayvgr

VGRequirements will NEVER ask you for your password to ANY website or service, if you get a private message asking you for one...let me know IMMEDIATELY. VGRequirements does NOT alert people if they have virus/spyware related issues. If you get any Private Message claiming we do, please do NOT click on any links in the private message and FORWARD the message to me IMMEDIATELY.
Reply With Quote
  #256  
Old 04-28-2010, 02:15 AM
asas asas is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 3
Default

Thank you very much for your time.
Reply With Quote
  #257  
Old 04-29-2010, 06:50 AM
marksman_sniper's Avatar
marksman_sniper marksman_sniper is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Cambodia and the Internets
Posts: 579
Send a message via Skype™ to marksman_sniper
Default

I can't believe I won this and saw it just now after a few weeks
God damn school work and idiot that made me lose all my files on my laptop
__________________
Boom fucking Headshot!
You know what they say, if you can't beat them then blow the fuck out of them! -Bad Boys 2
Software is like sex, it's better when it's free. - Linus Torvalds
Everybody must get stoned! - Bob Dylan
Keep Walking -Johnnie Walker
Reply With Quote
  #258  
Old 05-01-2010, 11:45 AM
Motion Motion is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 2
Default Can i Run battlefield bad company 2 ?

Hey i was just wondering if my computer can run "Battlefield Bad Company 2" With these specs

Pentium(R) Dual-Core CPU E5400 @ 2.70 GHz 4.00 GB of Ram 500GB HDD Nvidia Gefore 9600 GT

OS: Windows 7 (64 bit)

And what detail if you have an idea High/Med/Low

If anyone knows Give us a comment back

Thanks
Reply With Quote
  #259  
Old 05-01-2010, 08:53 PM
bartoni79 bartoni79 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 1
Default

Hi,

Ive just bought BC2. Ive got a painfully slow mouse lag. I assumed that my computer bought in Dec 09 would be able to handle it since COD MW2 works fine. Here are my specs... is my computer powerful enough to run it or does it sound like I have a hardware glitch which is causing the lag?

Many Thanks

HP 4510s Pro Book
ATI 512MB 4330
2GB RAM
Intel Duo CPU: T6570 2.1 GZ, 2101 MHZ
Windows 7 32GB
Reply With Quote
  #260  
Old 05-02-2010, 07:23 AM
Mutte's Avatar
Mutte Mutte is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Belgium, Beveren
Posts: 967
Send a message via MSN to Mutte
Default

Quote:
Originally Posted by bartoni79 View Post
Hi,

Ive just bought BC2. Ive got a painfully slow mouse lag. I assumed that my computer bought in Dec 09 would be able to handle it since COD MW2 works fine. Here are my specs... is my computer powerful enough to run it or does it sound like I have a hardware glitch which is causing the lag?

Many Thanks

HP 4510s Pro Book
ATI 512MB 4330
2GB RAM
Intel Duo CPU: T6570 2.1 GZ, 2101 MHZ
Windows 7 32GB
Your RAM and processor only meet the minimum requirements.
So you will be able to play it on low, though, some settings may be set on medium because of your graphics card.

@Motion, you should be able to run it just fine on medium.
There might be a chance that some settings are good on high. (as I told you on Xfire)
__________________
Add me on Xfire !
Add me on Steam !
Add 'Mutte' @ BFBC2
PSN ID: MutteBE
StarCraft II (EU): Mutte.806

Last edited by Mutte; 05-03-2010 at 02:12 PM.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
battlefield: bad company 2 system requirements

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Company of Heroes System Requirements Jay System Requirements 5 11-24-2009 12:26 PM
East India Company System Requirements Jay System Requirements 0 10-23-2009 04:55 AM
Shadow Company: Left For Dead System Requirements Jay System Requirements 0 10-22-2009 04:34 PM
Battlefield Bad Company 2: Battlefield Moments Episode 1 Jay PC Gaming 9 10-11-2009 04:50 PM
FREE Company of Heroes is $5 @ D2D, time for a giveaway Jay Giveaways 20 10-05-2009 07:01 PM


All times are GMT -4. The time now is 06:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Click to see how many people are online