VGRequirements Forums  

Go Back   VGRequirements Forums > News, System Requirements, Deals, Trades, and Giveaways. > System Requirements

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-23-2009, 12:43 PM
Jay's Avatar
Jay Jay is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2009
Location: All over the internets
Posts: 8,008
Default Call of Duty: World at War System Requirements

Advertisement

Call of Duty: World at War
Publisher: Activision Blizzard
Developer: Treyarch

Minimum System Requirements
OS: Windows XP/Vista
Processor: Pentium 4 @ 3 GHz/AMD 64 3200+
Memory: 512 MB (1 GB for Vista)
Hard Drive: 8 GB Free
Video Memory: 256 MB (nVidia GeForce 6600/ATI Radeon X1600)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive
Reply With Quote

Advertisement

  #2  
Old 02-01-2010, 04:16 PM
Leroy Bad Leroy Bad is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 1
Default

So does this game support Windows 7 at all?
I've read conflicting results.
Also does this game support a Controller?
Reply With Quote
  #3  
Old 02-02-2010, 12:02 AM
winter_winds's Avatar
winter_winds winter_winds is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 135
Send a message via Yahoo to winter_winds
Default

Quote:
Originally Posted by Leroy Bad View Post
So does this game support Windows 7 at all?
I've read conflicting results.
Also does this game support a Controller?
This game was released before windows 7 release...
but i think windows 7 will do fine,,
Reply With Quote
  #4  
Old 02-02-2010, 02:03 AM
eaze2009's Avatar
eaze2009 eaze2009 is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: KIA
Posts: 159
Default

Quote:
Originally Posted by Leroy Bad View Post
So does this game support Windows 7 at all?
I've read conflicting results.
Also does this game support a Controller?
yes it supports a controller and i am running it on win 7 on extreme settings.
so win 7 is not an obstacle.
__________________
if at first you don't succeed-call in an air strike
Reply With Quote
  #5  
Old 02-02-2010, 04:16 AM
winter_winds's Avatar
winter_winds winter_winds is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 135
Send a message via Yahoo to winter_winds
Default

Quote:
Originally Posted by eaze2009 View Post
yes it supports a controller and i am running it on win 7 on extreme settings.
so win 7 is not an obstacle.
that mean i can playing this game..w/ my XBOX 360 controller..?
Reply With Quote
  #6  
Old 02-02-2010, 05:24 AM
eaze2009's Avatar
eaze2009 eaze2009 is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: KIA
Posts: 159
Default

Quote:
Originally Posted by winter_winds View Post
that mean i can playing this game..w/ my XBOX 360 controller..?
yes but you have to update the game.
__________________
if at first you don't succeed-call in an air strike
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
call of duty: world at war system requirements

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Call of Duty Modern Warfare Reflex Goliath77 Console Gaming 27 11-09-2009 10:16 PM
Call of Duty 4: Modern Warfare System Requirements Jay System Requirements 0 10-23-2009 12:16 PM
Commandos: Beyond the Call of Duty System Requirements Jay System Requirements 0 10-22-2009 11:45 PM
Call of Duty 2 System Requirements Jay System Requirements 0 10-22-2009 01:53 PM
Call of Duty System Requirements Jay System Requirements 0 10-22-2009 01:53 PM


All times are GMT -4. The time now is 02:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Click to see how many people are online