VGRequirements Forums  

Go Back   VGRequirements Forums > News, System Requirements, Deals, Trades, and Giveaways. > PC Hardware & Software News

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-13-2010, 12:04 PM
Mutte's Avatar
Mutte Mutte is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Belgium, Beveren
Posts: 967
Send a message via MSN to Mutte
Default Free Command & Conquer games

Advertisement



Due to the upcoming release of Command & Conquer 4, EA Los Angeles has given everybody the opportunity to download several Command & Conquer games for free.

Here's the list of the free C&C games, including their expansion pack:

- Tiberian Sun/Firestorm (1.2 GB)
- Tiberian Dawn GDI/NOD ISO’s (600MB each)
- Red Alert 1 Allied/Soviet ISO’s (520MB each)

Some consider this as an early Valentine's Day gift from EA. This sure is nostalgic.

Download link: Command & Conquer

Source: Command & Conquer
__________________
Add me on Xfire !
Add me on Steam !
Add 'Mutte' @ BFBC2
PSN ID: MutteBE
StarCraft II (EU): Mutte.806

Last edited by Mutte; 02-13-2010 at 12:06 PM.
Reply With Quote

Advertisement

  #2  
Old 02-13-2010, 01:02 PM
heyzeus11's Avatar
heyzeus11 heyzeus11 is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Canada
Posts: 648
Default

is it safe?

and not like a phishing scam/virus?

nevermind its definetly safe seeing how its on the official C&C site
Reply With Quote
  #3  
Old 02-13-2010, 01:17 PM
Balious Balious is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 556
Default

It is safe. I quite like this deal. Too bad I have First Decade so I already have these games. Good for those that don't have first decade and want to play the old classic ones again.
Reply With Quote
  #4  
Old 02-13-2010, 01:29 PM
heyzeus11's Avatar
heyzeus11 heyzeus11 is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Canada
Posts: 648
Default

im not quite sure how to install it, i cant find the installer in the rar file
Reply With Quote
  #5  
Old 02-13-2010, 01:53 PM
Frosts's Avatar
Frosts Frosts is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 211
Default

I'm probably gonna have to try this.
Reply With Quote
  #6  
Old 02-13-2010, 02:13 PM
heyzeus11's Avatar
heyzeus11 heyzeus11 is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Canada
Posts: 648
Default

has anyone else gotten a massive error when trying to play this?

everytime i press play tiberian sun i get a bunch of codes and nothing comes up

L F› ~—šJ;qePO :i +00 /C:\ J 1 K<’ PROGRA~1 2 0;6K<’ P r o g r a m F i l e s @ 1 K<’ EAGAME~1 ( K<q•K<‹• E A G a m e s t 1 K<A“ COMMAN~1 \ K<q•K<‹• C o m m a n d & C o n q u e r T h e F i r s t D e c a d e | 1 K<’ COMMAN~1 d K<q•K<‹• C o m m a n d & C o n q u e r ( t m ) T i b e r i a n S u n ( t m ) 0 1 K<’ SUN K<q•K<‹• S U N @ 2 4 r3 Game.exe ( K<r•K<r• G a m e . e x e Ÿ - ž E p C:\Program Files\EA Games\Command & Conquer The First Decade\Command & Conquer(tm) Tiberian Sun(tm)\SUN\Game.exe
. \ G a m e . e x e g C : \ P r o g r a m F i l e s \ E A G a m e s \ C o m m a n d & C o n q u e r T h e F i r s t D e c a d e \ C o m m a n d & C o n q u e r ( t m ) T i b e r i a n S u n ( t m ) \ S U N *& w ` *X byang-1024005 „z42G›('v"‹z*;ߵ $‰
„z42G›('v"‹z*;ߵ $‰


i get a bunch of crap like this

Last edited by heyzeus11; 02-13-2010 at 02:46 PM.
Reply With Quote
  #7  
Old 02-13-2010, 03:04 PM
Coodoo1134's Avatar
Coodoo1134 Coodoo1134 is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: California
Posts: 271
Send a message via AIM to Coodoo1134
Default

I remember Tiberian Sun. I bought it an excruciatingly long time ago, but I only remember playing it briefly. I don't think I'll be going back to it now.
Reply With Quote
  #8  
Old 02-14-2010, 02:13 PM
Tyran's Avatar
Tyran Tyran is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 283
Send a message via MSN to Tyran
Default

nice
__________________
Steam: ']['yran
Reply With Quote
  #9  
Old 02-22-2010, 05:41 PM
MysticStone MysticStone is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 131
Default

Nice, it is awesome that EA is giving away their old Command and Conquer games for free to anyone that wants to download them.
Reply With Quote
  #10  
Old 02-22-2010, 08:07 PM
Snipez's Avatar
Snipez Snipez is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Canada
Posts: 272
Default

I thought EA did this a couple years back. Oh well, i love C&C.
__________________
Thanks Mutte for the SC2 Beta key!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
c&c, command & conquer, command and conquer, red alert

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Command and Conquer 4 Beta is live ! Mutte PC Hardware & Software News 11 02-08-2010 03:45 AM
Command & Conquer 4 System Requirements Jay System Requirements 0 10-23-2009 01:07 PM
Command & Conquer: Theater Of War (PC) System Requirements Jay System Requirements 0 10-22-2009 11:43 PM
Command & Conquer The First Decade (PC) System Requirements Jay System Requirements 0 10-22-2009 11:42 PM
Command & Conquer (PC) System Requirements Jay System Requirements 0 10-22-2009 11:41 PM


All times are GMT -4. The time now is 05:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Click to see how many people are online