VGRequirements Forums  

Go Back   VGRequirements Forums > Off-Topic > It's Broken!

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-09-2010, 11:16 PM
heyzeus11's Avatar
heyzeus11 heyzeus11 is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Canada
Posts: 648
Default Error with IE8

Advertisement

some random error that i dont now what is from. and i like internet explorer so i dont want to switch to firefox



i tried using REGEDIT to edit the appdata

i think i may have fixed it but it may pop up again.

Last edited by heyzeus11; 07-10-2010 at 03:13 PM.
Reply With Quote

Advertisement

  #2  
Old 07-17-2010, 01:53 AM
Frosts's Avatar
Frosts Frosts is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 211
Default

Quote:
Originally Posted by heyzeus11 View Post
internet explorer
Well, there's yer problem!
__________________
"Cause if there's one thing you shouldn't have done... you shouldn't have let me press all those buttons." - The Doctor
Reply With Quote
  #3  
Old 07-17-2010, 02:01 AM
heyzeus11's Avatar
heyzeus11 heyzeus11 is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Canada
Posts: 648
Default

i knew someone was gonna say something bad about it.

but, does firefox have those little tab things where you click on it and its a favourite? if you dont know what i mean, well then firefox must not have it

FAVOURITES BAR
Reply With Quote
  #4  
Old 07-17-2010, 11:48 PM
whatisnarwhal's Avatar
whatisnarwhal whatisnarwhal is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 121
Default

Quote:
Originally Posted by heyzeus11 View Post
i knew someone was gonna say something bad about it.

but, does firefox have those little tab things where you click on it and its a favourite? if you dont know what i mean, well then firefox must not have it

FAVOURITES BAR
I just book mark things. If anything, I'm sure there's a Firefox extension for favorites (though I'm pretty sure Firefox has those anyways. I just don't know how to do it)

You could always try reinstalling IE8
Reply With Quote
  #5  
Old 07-18-2010, 12:58 AM
heyzeus11's Avatar
heyzeus11 heyzeus11 is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Canada
Posts: 648
Default

Quote:
Originally Posted by whatisnarwhal View Post
I just book mark things. If anything, I'm sure there's a Firefox extension for favorites (though I'm pretty sure Firefox has those anyways. I just don't know how to do it)

You could always try reinstalling IE8
the problem somehow fixed itself, well..sorta i changed the scripts of something random ( i think i put it in my main post)

but it doesent pop up anymore BUT it happened twice to me now so it will probobly happen again
Reply With Quote
  #6  
Old 07-19-2010, 11:26 AM
($W3)HUMM3R's Avatar
($W3)HUMM3R ($W3)HUMM3R is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Sweden
Posts: 584
Default

Quote:
Originally Posted by heyzeus11 View Post
i knew someone was gonna say something bad about it.

but, does firefox have those little tab things where you click on it and its a favourite? if you dont know what i mean, well then firefox must not have it

FAVOURITES BAR
Google chrome does. (Atleast if it is what I think you meant.)
Chrome! <3
__________________
S.T.A.L.K.E.R. for life! <3

I WAS THE FIRST PERSON TO JOIN THE NEW VGR FORUMS! (except for Jay) IN YO' FACE!!!

Zeek roolz!!!
Reply With Quote
  #7  
Old 07-21-2010, 12:58 PM
heyzeus11's Avatar
heyzeus11 heyzeus11 is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Canada
Posts: 648
Default

ewwwwwwwwwwwwwwwww chrooome
Reply With Quote
  #8  
Old 08-04-2010, 10:59 AM
ChrisDok77 ChrisDok77 is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 321
Default

Quote:
Originally Posted by ($W3)HUMM3R View Post
Google chrome does. (Atleast if it is what I think you meant.)
Chrome! <3
Chrome>Firefox>IE
fact.
Reply With Quote
  #9  
Old 08-04-2010, 05:52 PM
($W3)HUMM3R's Avatar
($W3)HUMM3R ($W3)HUMM3R is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Sweden
Posts: 584
Default

Quote:
Originally Posted by ChrisDok77 View Post
Chrome>Firefox>IE
fact.
True...
__________________
S.T.A.L.K.E.R. for life! <3

I WAS THE FIRST PERSON TO JOIN THE NEW VGR FORUMS! (except for Jay) IN YO' FACE!!!

Zeek roolz!!!
Reply With Quote
  #10  
Old 08-10-2010, 04:41 AM
Mutte's Avatar
Mutte Mutte is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Belgium, Beveren
Posts: 967
Send a message via MSN to Mutte
Default

I've been using google chrome for a year or so now and I still love it.
Before chrome, I used firefox but that got a bit too slow in my opinion.
Also, Chrome has adblock as well which is a great decision to step over from firefox to chrome, since they have quite the same extensions/add-ons.
__________________
Add me on Xfire !
Add me on Steam !
Add 'Mutte' @ BFBC2
PSN ID: MutteBE
StarCraft II (EU): Mutte.806
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Left 4 Dead 2 Demo Error ChrisDok77 It's Broken! 17 06-23-2010 03:13 AM
Metro 2033/ATI/Directx error ($W3)HUMM3R It's Broken! 5 04-13-2010 03:04 PM
Bad Company 2: Connection To The Server has been lost error (TEMP FIX) Jay It's Broken! 3 04-04-2010 11:19 PM
EVE: Burst Error System Requirements Jay System Requirements 0 10-23-2009 04:07 AM


All times are GMT -4. The time now is 10:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Click to see how many people are online