VGRequirements Forums  

Go Back   VGRequirements Forums > Off-Topic > General Forum

Notices

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
\r\n\r\n\r\n \r\n
\r\n \r\n Hi.
\r\n
\r\nMade my first CSS server using srcds today.
\r\nAt first it worked fine but after a few restarts it started getting bad.
\r\nEverytime people join both teams and it says "round draw" the server resets and the map lo0ads again.
\r\nThis shit is pissing me off and I want an solution! xD
\r\n
\r\nMy server.cfg
\r\n
\r\n
Code:
\r\n
// server name\r\nhostname "AMERICANO!" \r\n\r\n// rcon passsword\r\nrcon_password "trololololololol" \r\n\r\n// server cvars\r\nmp_friendlyfire 0 \r\nmp_footsteps 1 \r\nmp_autoteambalance 0 \r\nmp_autokick 0 \r\nmp_flashlight 1 \r\nmp_tkpunish 1 \r\nmp_forcecamera 0 \r\nsv_alltalk 1 \r\nsv_pausable 0 \r\nsv_cheats 0 \r\nsv_consistency 1 \r\nsv_allowupload 1 \r\nsv_allowdownload 1 \r\nsv_maxspeed 320 \r\nmp_limitteams 20 \r\nmp_hostagepenalty 0 \r\nsv_voiceenable 1 \r\nmp_allowspectators 0 \r\nmp_timelimit 60\r\nmp_chattime 1 \r\nsv_timeout 65 \r\n\r\n// round specific cvars\r\nmp_freezetime 2 \r\nmp_roundtime 5 \r\nmp_startmoney 800 \r\nmp_c4timer 45 \r\nmp_fraglimit 0 \r\nmp_maxrounds 20\r\nmp_winlimit 0 \r\nmp_playerid 0 \r\nmp_spawnprotectiontime 0\r\n\r\n// bandwidth rates/settings\r\nsv_minrate 0 \r\nsv_maxrate 0 \r\ndecalfrequency 1 \r\nsv_maxupdaterate 100 \r\nsv_minupdaterate 20 \r\n\r\n// server logging\r\nlog on \r\nsv_logbans 1 \r\nsv_logecho 1 \r\nsv_logfile 1 \r\nsv_log_onefile 0 \r\n\r\n// operation\r\nsv_lan 0 \r\nsv_region 255 \r\n\r\n// execute ban files\r\nexec banned_user.cfg \r\nexec banned_ip.cfg
\r\n
Help will be appreciated. \r\n
\r\n \r\n\r\n \r\n\r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n
\r\n __________________
\r\n S.T.A.L.K.E.R. for life! <3
\r\n
\r\nI WAS THE FIRST PERSON TO JOIN THE NEW VGR FORUMS! (except for Jay) IN YO\' FACE!!!
\r\n
\r\nZeek roolz!!!\r\n
\r\n \r\n \r\n\r\n \r\n\r\n \r\n\r\n
\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n Reply With Quote\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
\r\n\r\n \r\n\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n

Advertisement

\r\n\r\n\r\n\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n\r\n\r\n\r\n\r\n'; pd[23395] = '\r\n\r\n \r\n\r\n
\r\n
\r\n
\r\n\r\n
\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n \r\n\r\n\r\n
\r\n
\r\n  \r\n #2  \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
\r\n\r\n
\r\n \r\n Old\r\n \r\n 10-29-2010, 08:10 AM\r\n \r\n \r\n \r\n
\r\n
\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
($W3)HUMM3R\'s Avatar\r\n\r\n
\r\n \r\n ($W3)HUMM3R\r\n ($W3)HUMM3R is offline\r\n\r\n\r\n
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 10-25-2010, 03:23 PM
($W3)HUMM3R's Avatar
($W3)HUMM3R ($W3)HUMM3R is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Sweden
Posts: 584
Default CSS server keeps resetting

Advertisement

Hi.

Made my first CSS server using srcds today.
At first it worked fine but after a few restarts it started getting bad.
Everytime people join both teams and it says "round draw" the server resets and the map lo0ads again.
This shit is pissing me off and I want an solution! xD

My server.cfg
Code:
// server name
hostname "AMERICANO!" 

// rcon passsword
rcon_password "trololololololol" 

// server cvars
mp_friendlyfire 0 
mp_footsteps 1 
mp_autoteambalance 0 
mp_autokick 0 
mp_flashlight 1 
mp_tkpunish 1 
mp_forcecamera 0 
sv_alltalk 1 
sv_pausable 0 
sv_cheats 0 
sv_consistency 1 
sv_allowupload 1 
sv_allowdownload 1 
sv_maxspeed 320 
mp_limitteams 20 
mp_hostagepenalty 0 
sv_voiceenable 1 
mp_allowspectators 0 
mp_timelimit 60
mp_chattime 1 
sv_timeout 65 

// round specific cvars
mp_freezetime 2 
mp_roundtime 5 
mp_startmoney 800 
mp_c4timer 45 
mp_fraglimit 0 
mp_maxrounds 20
mp_winlimit 0 
mp_playerid 0 
mp_spawnprotectiontime 0

// bandwidth rates/settings
sv_minrate 0 
sv_maxrate 0 
decalfrequency 1 
sv_maxupdaterate 100 
sv_minupdaterate 20 

// server logging
log on 
sv_logbans 1 
sv_logecho 1 
sv_logfile 1 
sv_log_onefile 0 

// operation
sv_lan 0 
sv_region 255 

// execute ban files
exec banned_user.cfg 
exec banned_ip.cfg
Help will be appreciated.
__________________
S.T.A.L.K.E.R. for life! <3

I WAS THE FIRST PERSON TO JOIN THE NEW VGR FORUMS! (except for Jay) IN YO' FACE!!!

Zeek roolz!!!
Reply With Quote

Advertisement

 

Bookmarks

Tags
css, resets, restarts, server

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Garry's Mod Server - Going Back up zeek PC Gaming 6 05-08-2010 03:22 AM
Bad Company 2: Connection To The Server has been lost error (TEMP FIX) Jay It's Broken! 3 04-04-2010 11:19 PM
Dice Take A Jab At Infinity Ward Over Dedicated Server Issue -{NBD)- killawolf PC Gaming 3 10-25-2009 04:43 PM


All times are GMT -4. The time now is 02:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Click to see how many people are online