VGRequirements Forums  

Go Back   VGRequirements Forums > Off-Topic > It's Broken!

Notices

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
\r\n\r\n\r\n \r\n
\r\n \r\n Well, I\'ve had W7 in one day and i\'m already having problems.
\nEvery media i watch or listen to is fast forwarded!
\nIt doesn\'t matter what program i use.
\n
\nAnyone that have a clue what\'s causing this?
\nMy sound card is Creative SB X-Fi Elite Pro with the latest drivers if that helps.
\nI thought i blew my speakers when the soundlevel went to 70% but i really hope that it\'s this that\'s causing all the noise in my speakers!
\n
\nOK, I\'ve just checked the speakers with my phone and they\'re fine!
\nAnd youtube and videos on the internet is not fast forwarded but i don\'t get much sound.
\n
\nAnd creative autoupdater does not find any creative hardware in my computer! :S
\nAnd the song/video doesn\'t even start in WMP.\r\n
\r\n \r\n\r\n \r\n\r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n
\r\n __________________
\r\n S.T.A.L.K.E.R. for life! <3
\r\n
\r\nI WAS THE FIRST PERSON TO JOIN THE NEW VGR FORUMS! (except for Jay) IN YO\' FACE!!!
\r\n
\r\nZeek roolz!!!\r\n
\r\n \r\n \r\n\r\n \r\n\r\n \r\n \r\n
\r\n
\r\n \r\n \r\n Last edited by ($W3)HUMM3R; 11-18-2009 at 03:39 PM.\r\n \r\n \r\n \r\n
\r\n \r\n \r\n\r\n
\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n Reply With Quote\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
\r\n\r\n \r\n\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n

Advertisement

\r\n\r\n\r\n\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n\r\n\r\n\r\n\r\n'; pd[13465] = '\r\n\r\n \r\n\r\n
\r\n
\r\n
\r\n\r\n
\r\n \r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n \r\n\r\n\r\n
\r\n
\r\n  \r\n #2  \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
\r\n\r\n
\r\n \r\n Old\r\n \r\n 11-19-2009, 06:12 PM\r\n \r\n \r\n \r\n
\r\n
\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n\r\n
Jay\'s Avatar\r\n\r\n
\r\n \r\n Jay\r\n Jay is offline\r\n\r\n\r\n
\r\n\r\n\r\n \r\n
\r\n \r\n This shit is solved!
\nAll I had to do was wait for a fix from Creative. (As expected.)
\nThe reason I write this now is because I\'ve been to lazy to install my soundcard again. xD
\n
\nWell, thx to everybody tryin\' to help. \r\n
\r\n \r\n\r\n \r\n\r\n \r\n \r\n\r\n \r\n \r\n
\r\n __________________
\r\n S.T.A.L.K.E.R. for life! <3
\r\n
\r\nI WAS THE FIRST PERSON TO JOIN THE NEW VGR FORUMS! (except for Jay) IN YO\' FACE!!!
\r\n
\r\nZeek roolz!!!\r\n
\r\n \r\n \r\n\r\n \r\n\r\n \r\n\r\n
\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n Reply With Quote\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
\r\n\r\n \r\n\r\n
\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n

Advertisement

\r\n\r\n\r\n\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n\r\n\r\n\r\n\r\n'; // next/previous post info pn[13294] = "21776,13465"; pn[0] = ",13294"; pn[13465] = "13294,13469"; pn[13469] = "13465,13600"; pn[13600] = "13469,13662"; pn[13662] = "13600,13682"; pn[13682] = "13662,13784"; pn[13784] = "13682,13799"; pn[13799] = "13784,13801"; pn[13801] = "13799,14700"; pn[14700] = "13801,21776"; pn[21776] = "14700,13294"; // cached usernames pu[0] = guestphrase; pu[2] = "($W3)HUMM3R"; pu[1] = "Jay"; pu[174] = "The Pie Fairy"; pu[395] = "marksman_sniper"; // -->
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11-18-2009, 10:07 AM
($W3)HUMM3R's Avatar
($W3)HUMM3R ($W3)HUMM3R is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Sweden
Posts: 584
Default Windows 7 - Media is fast forwarded

Advertisement

Well, I've had W7 in one day and i'm already having problems.
Every media i watch or listen to is fast forwarded!
It doesn't matter what program i use.

Anyone that have a clue what's causing this?
My sound card is Creative SB X-Fi Elite Pro with the latest drivers if that helps.
I thought i blew my speakers when the soundlevel went to 70% but i really hope that it's this that's causing all the noise in my speakers!

OK, I've just checked the speakers with my phone and they're fine!
And youtube and videos on the internet is not fast forwarded but i don't get much sound.

And creative autoupdater does not find any creative hardware in my computer! :S
And the song/video doesn't even start in WMP.
__________________
S.T.A.L.K.E.R. for life! <3

I WAS THE FIRST PERSON TO JOIN THE NEW VGR FORUMS! (except for Jay) IN YO' FACE!!!

Zeek roolz!!!

Last edited by ($W3)HUMM3R; 11-18-2009 at 03:39 PM.
Reply With Quote

Advertisement

 

Bookmarks

Tags
media fast forwarded, problems, swedish lobster, windows 7

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is Windows 7 good? marksman_sniper PC Gaming 18 11-30-2009 06:35 PM
Just a reminder to college students, pick up Windows 7 for $30 (EXPIRED) Jay Video Game Deals 19 11-22-2009 12:32 AM
Windows 7 luckyg PC Hardware & Software News 12 10-27-2009 07:43 PM
Title Fight Pro Boxing for Windows (PC) System Requirements Jay System Requirements 0 10-22-2009 09:50 PM
APBA Baseball for Windows (PC) System Requirements Jay System Requirements 0 10-22-2009 02:18 PM


All times are GMT -4. The time now is 03:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Click to see how many people are online