VGRequirements Forums  

Go Back   VGRequirements Forums > News, System Requirements, Deals, Trades, and Giveaways. > System Requirements

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #31  
Old 02-22-2010, 04:37 AM
teekay4242 teekay4242 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 81
Default

Advertisement

Quote:
Originally Posted by winter_winds View Post
so...will be a dx 11 support then...?
I haven't seen anything talking about DX11 support for this game. I wouldn't count on it.
Reply With Quote

Advertisement

  #32  
Old 02-22-2010, 05:08 AM
liquid's Avatar
liquid liquid is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 144
Default

AC2 is a DX9 game, no support for anything newer.
Reply With Quote
  #33  
Old 02-22-2010, 07:50 AM
eaze2009's Avatar
eaze2009 eaze2009 is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: KIA
Posts: 159
Default

Quote:
Originally Posted by liquid View Post
AC2 is a DX9 game, no support for anything newer.
it is confirmed that dx 10 will be used.
__________________
if at first you don't succeed-call in an air strike
Reply With Quote
  #34  
Old 02-22-2010, 12:51 PM
liquid's Avatar
liquid liquid is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 144
Default

Where did you see that? So far I haven't found information about it and last I read it was DX9 only.

http://www.pcgamin.com/news/games/as...pport-dx9-only
Reply With Quote
  #35  
Old 02-22-2010, 09:01 PM
winter_winds's Avatar
winter_winds winter_winds is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 135
Send a message via Yahoo to winter_winds
Default

Quote:
Originally Posted by liquid View Post
Where did you see that? So far I haven't found information about it and last I read it was DX9 only.

http://www.pcgamin.com/news/games/as...pport-dx9-only
too bad ...
Reply With Quote
  #36  
Old 02-23-2010, 01:07 AM
eaze2009's Avatar
eaze2009 eaze2009 is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: KIA
Posts: 159
Default

Quote:
Originally Posted by liquid View Post
Where did you see that? So far I haven't found information about it and last I read it was DX9 only.

http://www.pcgamin.com/news/games/as...pport-dx9-only
ill give you a link for the site i dont remember, so i was wrong.
but why do some websites lie???i remember it said dx 10 available in pc version.
__________________
if at first you don't succeed-call in an air strike
Reply With Quote
  #37  
Old 02-23-2010, 03:48 PM
liquid's Avatar
liquid liquid is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 144
Default

I doubt they were lying. Probably there wasn't information on the subject at the time and they just filled it in. It's only logical that it would at least support a higher version, but Ubisoft is everything but logical these days
Reply With Quote
  #38  
Old 03-09-2010, 10:17 PM
olong21 olong21 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 1
Default assasins creed 2

will this game run on my pc?.. please help!..

dual core E2200 2.2 GHz
2Gb RAM
Windows 7 ultimate x64
Palit nvidia 9500gt 256mb ddr3
Reply With Quote
  #39  
Old 04-24-2010, 06:22 AM
curter curter is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 1
Default

last time i logged in (bit long ago) i saw there's a place to submit my pc configuration and compare it with the game requirements , but now i can't find that section...
can anyone help me to find that out !!! :/
Reply With Quote
  #40  
Old 04-24-2010, 07:28 AM
Mutte's Avatar
Mutte Mutte is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Belgium, Beveren
Posts: 967
Send a message via MSN to Mutte
Default

Quote:
Originally Posted by curter View Post
last time i logged in (bit long ago) i saw there's a place to submit my pc configuration and compare it with the game requirements , but now i can't find that section...
can anyone help me to find that out !!! :/
There's no such thing (yet?) on VGRequirements.
You have to go to the first page of this Thread so you can see the requirements of the game.
But in order to compare you have to know your computer's specs and compare it yourself.
__________________
Add me on Xfire !
Add me on Steam !
Add 'Mutte' @ BFBC2
PSN ID: MutteBE
StarCraft II (EU): Mutte.806
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
assassin's creed 2 system requirements

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Assassin’s Creed System Requirements Jay System Requirements 0 10-23-2009 11:18 AM
Assassin 2015 (PC) System Requirements Jay System Requirements 0 10-22-2009 02:24 PM
Assassins Creed $5 kmp2253 Video Game Deals 4 10-21-2009 04:17 PM
Assassins Creed 2 Dev Diary 4 Mutte PC Hardware & Software News 5 10-19-2009 02:57 PM


All times are GMT -4. The time now is 06:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Click to see how many people are online